Download Yahoo Scan and other Yahoo programs

Ultimul Yahoo Messenger 10 Beta - Acum ai ultima versiune de Yahoo Messenger 10 Beta.Yahoo a lansat cea mai noua varianta de yahoo messenger , Yahoo 10 Beta .Incearca noul Yahoo Messenger direct de pe Yahoo Status !


Yahoo Messenger PINGBOX - un nou instrument oferit de yahoo status . Yahoo Pingbox iti permite sa vorbesti cu vizitatorii de pe site-ul tau direct pe yahoo messenger . Pune acest tool pe site iar cei care te viziteaza pot sa intre in vorba cu tine daca esti online pe yahoo .Foarte usor de configurat , vizitatorii nu pot vedea id-ul asa ca nu o sa iei add-uri aiurea .Instaleaza acum direct de pe Yahoo Status , Pingbox si vorbeste cu vizitatorii tai !

Yahoo Messenger 9.0.0.797 Beta - Ultima varianta de Yahoo Messenger 9.0.0.797 Beta . Noua varianta oferita si pe site-ul nostru , yahoo status ,este bineinteles gratuita .Yahoo 9 Beta rezolva bug-urile si erorile yahoo messenger-ului precedent , YM 9 . Incercati ultima varianta de Yahoo Status Messenger , numai pe Yahoo Status !


Webcam Record
- Vrei sa inregistrezi webcam-ul la yahoo messenger? vrei sa pastrezi un filmulet de pe yahoo cu cineva drag? Acum poti inregistra webcam-ul de yahoo messenger !


HYPERIM -
HyperIm este cel mai complex program care va ajuta sa va modificati yahoo status -ul cum vreti , il puteti personaliza sau adauga suport media . HyperIm este un program foarte util pentru Yahoo Status !

YAHOO MESSENGER 9 - Download Yahoo Messenger 9 , ultima varianta de yahoo messenger , inbunatatita cu un design modern. Yahoo Messenger 9 va faciliteaza acum discutiile cu prietenii si va ofera noi posibilitati de afisare a yahoo status -ului.


IMPORTA CONTACTELE - Vrei sa te muti pe Yahoo Messenger? Ai nevoie de lista veche de contacte cu toti prietenii de pe Addressbook, Outlook, Outlook Express sau W indows Live (MSN) ? Nimic mai simplu , instaleaza programul si muta lista !


AFLA IP-UL DE LA YAHOO - De cand vroiai sa afli ip-ul unei persoane? Acum este simplu : Aflarea ip-ului de yahoo se face intr-o clipa.Deschideti executabilul , vorbiti pe mess cu persoana , iar programul va arata automat ip-ul celuilalt. Afla ip-ul persoanei de pe yahoo si vezi cine e!


SCHIMBA LUNGIMEA LA STATUS - Ai limita de caractere la status ? Urmeaza pasii : 1.Inchide Yahoo 2.Intra in C:Program FilesYahoo!MessengerCache 3.Deschide system.xml in Notepad 4.Gaseste 40 5.Inlocuieste cu 40 cu 100 sau orice valoare 6. Save 7.Start Yahoo 8.Merge pe versiunile mai mici de Yahoo 9.


YAHOO MESSENGER CAUTA IN ARHIVA - Cred ca te-ai saturat sa tot cauti o conversatie in arhiva..acum gasesti ce vrei cu acest program , cautand si gasind exact ce-ti doresti !


YAHOO MESS PUNE MELODIA LA STATUS - iti schimba yahoo status ul in melodia pe care o asculti la winamp !


RED SKIN PENTRU YAHOO MESS - un skin
de yahoo pentru cei care iubesc rosul. un skin de culoare rosie foarte simpatic care merita incercat !


YAHOO MESSENGER TWEAKER
- salveaza parole , grab avatar, customizeaza animatii ,sterge status, sterge reclame si multe altele , un program care nu trebuie sa lipseasca !

COW SKIN - Skin amuzant pentru yahoo , schimba interfata plictisitoare de yahoo cu o vaca , este foarte tare , recomand !


FAKE STATUS IDLE -[Idle messenger]
fake idle , arata idle pentru id-ul vostru chiar daca sunteti la calculator , va ajuta sa va ascundeti de unele persoane sau sa le pacaliti!Fake Idle Messenger



AUTO AWAY - auto respond , un program ce raspunde automat , cu un mesaj setat de voi , tuturor celor ce va contacteaza cat timp sunteti plecati de la calculator !


DECODEAZA ARHIVA DE YAHOO - un program foarte bun , care decodeaza arhiva de mess . Decodeaza arhiva de yahoo nu necesita instalare , doati click pe el, si vede automat toata arhivele din calc vostru , oricine s-a logat , si toate mesajele , fara nici o parola !Decodeaza arhiva de mess simplu si rapid



MULTIMESSENGER -
Multimess
sau multimessengerul
, un program foarte folosit de catre noi.Foarte simplu , si util ,1 singur fisier , dublu click si deschideti cate yahoo messenger vreti .Multimess va ajuta sa va conectati pe cate id-uri vreti deodata.Folositi
cu incredere multimessenger -ul pentru a va conecta de pe
mai multe id -uri .


SMILEYS -

Smileys noi, smileys pentru yahoo , emoticons tari pentru toti.


BUZZ SOUNDS -
Sunete de Buzz pentru yahoo
in romana , foarte comice ,incercati cu incredere !



FURA AVATARUL - cu acest program printr-un singur click, se fura avatarele tuturor celor din lista voastra , foarte simplu si eficient !


VEZI WEBCAM YAHOO FARA PERMISIUNE - acum ai sansa sa furi webcam-ul celuilalt fara sa-i ceri permisiune , incearcati !



INREGISTREAZA WEBCAM YAHOO - inregistreaza imaginile de la webcam si le face filmulet pentru a-l putea viziona mai tarziu


STERGE-TE DIN LISTA CUIVA - te
stergi din lista altcuiva de yahoo , foarte util programul !



Yahoo Messenger Portable - Il copiati pe Stick ,are 24 MB , si ruleaza direct de pe stick, nu trebuie instalat .Este ideal pentru cei care folosesc yahoo de la servici,scoala ,etc



Status miscator la Yahoo (Downloadati programul si urmati instructiunile : Nick cua ban : Adresa ta fara @Yahoo.com , Status moi : Animate - 300 , Mai jos scrii statusul , Bieu Turong : Headphones , Apasati Thay Doi (primul buton)



Faceti sa dispara reclamele de la Yahoo Messenger [foarte util] -
salvati fisierul noYMads2.bat , dati dublu click pe el,
inchideti si redeschideti yahoo si reclamele de jos au
disparut ca prin minune



Yahoo Messenger 8 in Romana ! -
yahoo mess in limba romana , mai simplu de utilizat .



Free Smileys , Emoticons Yahoo Messenger - emoticons pentru yahooo si smileys pentru yahoo


Dexrex - este un program gratuit care va pastreaza in siguranta arhivele de Yahoo Messenger.Cu acest program puteti arhiva mesajele,puteti cauta in ele online.


Yahoo Messenger Automater 1.0 - un program cu care puteti seta cand si cum sa se chimbe statusul la yahoo , asadar puteti sa puneti ca la ora 10 statusul sa fie bussy iar la 11 sa fie Invisible !



Yahoo Messenger pentru Windows Vista ! -

Downloadeaza Yahoo
messenger pentru windows vista
. Fii la moda cu ultimul si cel mai modern Yahoo messenger
vista .



A-PATCH Beta -

Acest program permite sa
deschideti mai multe yahoo messenger -uri
deodata
, un fel de multimessenger, dar care are in plus si o optiune care face reclamele de la yahoo sa dispara !


Noua varianta Beta de Yahoo Messenger 9 ! - Yahoo
9
o varianta noua de yahoo ,imbunatatita
si multa mai moderna ca cele precedente . Ultimele noutati
in materie de Yahoo Mess doar pe Yahoo Status !




Download Yahoo Messenger 8.1 ! -
Ultima varianta de yahoo
messenger - 8.1
.Fii la curent cu tot ce e nou pe Yahoo Status si instaleaza
noua varianta de yahoo mess .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu